用戶名: 密碼:  用戶登錄   新用戶注冊  忘記密碼  賬號激活
您的位置:教學資源網 >> 試題 >> 英語試題
高中英語編輯
(外研版)2020-2021學年高中Module6OldandNewFunctionandGrammar課時作業必修3(英語 解析版)
下載扣金幣方式下載扣金幣方式
需消耗1金幣 立即下載
0個貢獻點 立即下載
0個黃金點 立即下載
VIP下載通道>>>
提示:本自然月內重復下載不再扣除金幣
0
0
資源簡介

 Ⅰ.閱讀理解

Manchester is the “capital” of the northwest of England.Situated on the east bank of the River Irwell, it is a lively busy city with a large student population.Although it was once seen as only a dull industrial place, in recent years Manchester has become the “in” place.It is well­known for its clubs, its fashion and its music, not to mention its world­famous football team, Manchester United.

There is plenty to see in Manchester and something to suit all taste.For example, you have a taste of the Orient in Chinatown, home to Manchester's large Chinese population.Another place to visit is the historical Eastlefield area, which contains the first urban heritage park in Britain.Here you can walk around the museums and experience the atmosphere of the 19th century Manchester.

Football fans need not feel left out; they can always make a trip to the Old Trafford Manchester United Museum which also contains a coffee shop and a souvenir shop.

It's easy to find your way around the city center and you're never too far away from a bus, which will take you wherever you want to go.However, many people prefer walking in a city where there's so much to see, and much of it is off the main travel lines.

If you get tired with all that walking, you can refresh yourself at one of the many café bars in the city.There's a wide variety of homely and old­fashioned ones.

Whatever you do, you won't have a dull moment in the place which was awarded the title of “most interesting city in Europe”Despite its unpopular industrial image in the past, Manchester is becoming more and more popular as a tourist destination nowadays.

文章主要介紹了曼徹斯特這個城市的歷史與現狀。以前那個沉悶的工業城市,如今已經大不一樣了,它已經成為了一個集俱樂部、時裝、音樂、足球等為一體的時尚都市。

1According to the passage, Manchester is ________.

Aa big city in the southwest of England

Bonly known for its heavy industry

Cinteresting only if you like football

Da very popular place now

答案:D

解析:推理判斷題。根據第一段“in recent years Manchester has become the ‘in’ place.It is well­known for its clubs, its fashion and its music, not to mention its world­famous football team, Manchester United.”可知,曼徹斯特已經變成時尚之都,以俱樂部、時裝、音樂等聞名于世,還有世界著名的球隊——曼聯。故選D

2If you are interested in history, ________ in Manchester.

Ayou will see the 18th century center building

Byou can go to Chinatown

Cyou don't have a big choice

Dyou can visit the Eastlefield

答案:D

解析:細節理解題。根據第二段“Another place to visit is the historical Eastlefield area”可知,Eastlefield是一個歷史名城,對歷史感興趣可以去那里參觀。故選D

3What was Manchester like in the past?

AA small and dull city.               BA city full of factories.

CAn exciting city to visit.           DA popular destination.

答案:B

解析:推理判斷題。根據第一段“it was once seen as only a dull industrial place”可知,曼徹斯特過去是一個沉悶的工業城市。

4What does the underlined word “its” in the last paragraph refer to?

AEurope's                             BTourism's

CManchester's                         DIndustry's

答案:C

解析:代詞指代題。“Despite its unpopular industrial image  in the past”是介詞短語,主語是后面的Manchester。所以its應該指的是Manchester's。故選C

  • 暫時沒有相關評論

請先登錄網站關閉

  忘記密碼  新用戶注冊

桃花影院手机在线观看-桃花影院